FrostWire - En Cloud Downloader, BitTorrent Client og Media Player


FrostWire (tidligere kendt som Gnutella) er en gratis og open source BitTorrent-klient og en fork af LimeWire. Det var oprindeligt meget lig LimeWire i udseende og ydeevne, men senere udviklere tilføjede flere rige funktioner såsom at inkludere BitTorrent-protokol, Magnet Link, Wi-Fi-deling, Internetradio, iTunes, Video/Audio Player-understøttelse. Det er skrevet på Java-sprog, så det er kompatibelt med alle operativsystemer som Linux, Windows og Mac.

FrostWire-klienten bruges til at søge, downloade og dele store filer og mapper såsom sange, film, spil, e-bøger, software osv. På tværs af millioner af mennesker lige fra din computer fra et peer-to-peer-netværk.

For nylig nåede FrostWire til version og kommer med nogle større forbedringer og funktioner, men hovedfokus er på ydeevne og stabilitet.

  • Opret forbindelse til forskellige torrent-søgemaskiner og Cloud-kilder for at finde millioner af gratis filer, der kan downloades.
  • Afspil BitTorrent-mediedownloads fra skyen, før du downloader det.
  • Download enhver torrentfil med et enkelt klik.
  • Få let adgang til, gennemse og afspil alle dine mediefiler.

Installation af FrostWire Bittorrent Client i Linux

Der er endnu ikke noget officielt lager til download og installation af FrostWire 5.7.2 i Debian/Ubuntu/Linux Mint og RHEL/CentOS/Fedora. Så vi er nødt til at downloade pakken ".deb" eller ".rpm" fra det officielle FrostWire-websted ved hjælp af wget-kommandoen som vist.

$ sudo wget https://prime.frostwire.com/frostwire/6.8.6/frostwire-6.8.6.amd64.deb
$ sudo dpkg -i frostwire-6.8.6.amd64.deb
$ sudo apt-get install -f
# wget https://prime.frostwire.com/frostwire/6.8.6/frostwire-6.8.6.amd64.rpm
# rpm -ivh frostwire-6.8.6.amd64.rpm

Åbn Frostwire-applikationen, og følg instruktionerne på installationsguiden på skærmen for korrekt installation af applikationen.