Linux Lite 1.0.6 et Ubuntu LTS-baseret operativsystem til Linux nybegyndere - Fuld gennemgang


Linux Lite 1.0.6 kodenavn 'Amethyst' med PAE-support er for nylig frigivet. Linux Lite er et Linux-operativsystem, der er frit tilgængeligt til download, brug og deling med alle. Linux Lite frigives baseret på Ubuntu LTS-serien, LTS står for 'Long Term Support'. Det betyder, at hver udgivelse understøttes i en periode på 5 år, hvilket betyder, at dit system fortsat vil modtage de seneste opdateringer i løbet af denne 5-års tid.

Linux Lite er fuldt funktionel uden for kassen Operativsystem og det bedste alternativ for Windows-brugere, der har komplet funktionalitet. Dette betyder, at du ikke behøver at installere yderligere softwarepakker, når du starter din computer første gang. Vi håber, at vores publikum kan finde Linux Lite er en fornøjelig computeroplevelse.

  1. Hvor let Linux kan installeres og til at fjerne den skræmmende myte om Linux-operativsystemet.
  2. At skabe opmærksomhed omkring Linux-operativsystemet.
  3. Hjælper med at promovere samfund.

Funktioner

Der er slutnummer på funktioner, og applikationer tilføjes, nogle af dem fremhæves nedenfor.

  1. Baseret på Ubuntu 12.04 LTS
  2. GParted
  3. LibreOffice Writer, Calc
  4. XFBurn (CD/DVD-brænder)
  5. VLC-afspiller
  6. Firefox 21.0
  7. GMIP Image Editor
  8. OpenJDK V6
  9. Thunderbird
  10. XFCE 4.8
  11. Kerne 3.2.0.40 PAE

Systemkrav

Linux Lite fungerer på lavt niveau system, nedenfor er de minimale system/hardware krav

  1. 700 MHz processor +
  2. 512 MiB RAM +
  3. 5 GB harddiskplads +
  4. VGA i stand til 1024 × 768 skærmopløsning
  5. CD/DVD-drev eller en USB-port til ISO

Linux Lite anmeldelse

Fremragende stilfuld loginskærm uden rod, skal du blot klikke på dit brugernavn og indtaste adgangskoden for at logge ind på dit skrivebord. Det starter op og lukker meget hurtigt.

En masse hårdt arbejde udført for at sikre, at Linux Lite-oplevelsen er hurtig og lydhør. Som et resultat er der masser af ekstra ressourcer til at gå rundt til problemfri multi-tasking.

Skærmbilledet på skrivebordet er pænt og simpelt med nem navigering til Menu, Indstillinger, Konfiguration, og det er enkelt og intuitivt at gøre din computing i Linux Lite.

Mapper er organiseret efter deres kategorier fra Dokumenter til Videoer, hvilket gør dine filer lettere tilgængelige fra det ene sted.

Menuer er kategoriseret godt og definerer klart de opgaver, du leder efter. Uanset om det er en PDF-fremviser eller en videoafspiller, er det let at finde og bruge dine programmer i Linux Lite.

Det er meget nemt at installere nye pakker ved hjælp af Synaptic Package Manager-værktøjet. For at installere ny software skal du gå til Menu -> Indstillinger -> Installer/fjern software.

Linux Lite-skærmbilleder

Linux Lite Video Review

Download Linux Lite 1.0.6 ISO-billeder

  1. Download Linux Lite 1.0.6 32-bit ISO
  2. Download Linux Lite 1.0.6 64-bit ISO

Referencelink

Linux Lite-hjemmeside

Da vi har sendt forskellige artikler relateret til forskellige Linux-distributioner, er vores mål at være opmærksom på publikum med forskellig smag af Linux til at vælge en passende, og der er også operativsystemer tilgængelige, som er gratis at bruge og dele. Lad os nyde friheden til at bruge operativsystemet og dele viden.