Installer og få adgang til Facebook Messenger på Linux Desktop


linuxmessenger app er en “Facebook-lignende” klient til Linux desktop blev skrevet på Python sprog. Det giver dig mulighed for at logge ind på din Facebook-konto lige fra kommandolinjen uden at installere den på dit system og chatte med dine kære med meget lignende Facebook-grænseflade. Hvis du vil, kan du installere det som en desktopklient. Denne applikation har nogle indbyggede funktioner som skrivebordsmeddelelser, pop op-alarm, anmodning om venner og chatlyd (med tænd/sluk-indstillinger).

Installation af Facebook Messenger

Installationen er meget ligetil, skal du blot åbne terminalen og installere python3, PyQt4 afhængighedspakker, der kræves af applikationen for at køre.

# apt-get install python-setuptools python3-setuptools python-qt4-phonon python-qt4-phonon python3-pyqt4.phonon

Download derefter linuxmessenger-zip-filen fra github-siden ved hjælp af wget-kommandoen. Når den er downloadet, skal du pakke den ud til det ønskede bibliotek eller hjemmekatalog. Du skal få den mappe, der ligner “linuxmessenger-master”.

# wget https://github.com/oconnor663/linuxmessenger/archive/master.zip
# unzip master.zip

For at kontrollere, om applikationen fungerer, skal du gå til den udpakkede mappe “linuxmessenger-master” og køre scriptfilen “fbmessenger”.

# cd linuxmessenger-master/
# ./fbmessenger

Et "Facebook Messenger" -vindue åbnes, indtast dine Facebook-loginoplysninger og chat med dine venner.

Hvis du gerne vil installere denne applikation som en desktop-klient, skal du blot køre “setup.py” -skriptet, eller du bare udføre “fbmessenger” fra terminalen og have alt som desktop-klient.

# ./setup.py install

Der er også builds til RPM-baserede og Debian-distributioner, så du kan installere og bygge det på mest distro. Som jeg sagde scriptet skrevet på Python-sprog, så det skal fungere på alle Linux-platforme, så længe de krævede afhængighedspakker er opfyldt.