eBook - Installer WordPress med Apache + Lad os kryptere + W3 Total Cache + CloudFlare + Postfix på CentOS 7


Kære venner,

linux-console.net-teamet er glade for at kunne meddele, at en længe ventet anmodning fra dig er blevet en realitet: Installer WordPress med Apache + Postfix + Lad os kryptere + W3 Total Cache Plugin + CloudFlare på CentOS 7 e-bog i PDF-format.

I denne bog vil vi diskutere, hvordan man beskytter og drastisk fremskynder belastningshastigheden for et CloudFlare CDN-netværk gratis.

For at udføre denne fulde opsætning har du brug for en bare-metal-server, en virtualiseret maskine eller en virtuel privat server, der kører den seneste udgivelse af CentOS 7, med LAMP (Linux, Apache, MariaDB & PHP) stak implementeret og en mail server (Postfix eller andet), der gør det muligt for WordPress at sende meddelelser om kommentarer.

Apache-webserveren skal dog fungere med et TLS-frit certifikat, der er tildelt af Let's Encrypt CA, og WordPress-webblogging-rammen skal installeres oven på LAMP med W3 Total Cache-plugin.

Du bliver også nødt til at tilmelde dig en CloudFlare-gratis konto. De fulde krav og trin til konfiguration af Apache med WordPress + W3 Total Cache + CloudFlare på en CentOS-server startende fra bunden er som beskrevet nedenfor.

  1. Et offentligt domænenavn, der allerede er registreret - I denne bog bruger vi www.linuxsharing.com-domænet som testdomæne.
  2. En nyinstalleret CentOS 7-server konfigureret med SSH-fjernadgang i tilfælde af VPS eller direkte konsoladgang.
  3. LAMP-stak implementeret oven på CentOS 7.
  4. Lad os kryptere TLS-certifikater, der er implementeret i Apache-webserveren.
  5. WordPress er fuldt funktionel og installeret oven på LAMP-stakken.
  6. W3 Total Cache-plugin installeret og aktiveret i WordPress.
  7. En CloudFlare-gratis konto.

Hvis du allerede har et WordPress-websted, der kører med SSL-certifikater købt fra en certifikatmyndighed, eller hvis dit websted er hostet hos en Shared Web Hosting-planudbyder, kan du springe de fem ovennævnte punkter over og fortsætte med de to sidste krav, konfigureret med mindre ændringer afhængigt af hostingudbyderen.

Hvad er der inde i denne e-bog?

Denne bog indeholder 8 kapitler med i alt 51 sider, der dækker alle trin, du skal gennemgå for at fremskynde indlæsningshastigheden på dit websted, herunder:

  • Kapitel 1: Installer og konfigurer LAMP Stack
  • Kapitel 2: Installer og konfigurer Lad os kryptere
  • Kapitel 3: Installer og konfigurer WordPress
  • Kapitel 4: Installer FTP til WordPress-tema- og plugin-uploads
  • Kapitel 5: Installer W3 Total Cache til WordPress
  • Kapitel 6: Konfigurer W3 Total Cache-plugin til WordPress
  • Kapitel 7: Konfigurer CloudFlare CDN til WordPress
  • Kapitel 8: Installer Postfix for at sende WordPress-underretninger

Af den grund præsenterer vi dig for muligheden for at købe denne e-bog til $ 25,00 som et begrænset tilbud. Med dit køb hjælper du med at støtte linux-console.net, så vi kan fortsætte med at give dig artikler af høj kvalitet gratis hver dag som altid.

Kontakt os på [email , hvis du ikke har et kredit-/betalingskort, eller hvis du har yderligere spørgsmål.