Deal: Anonym browsing med privat internet VPN: 2-årig abonnement


I dag er cybertrusler blevet et kritisk problem for computerbrugere, og surfing på nettet på en offentlig forbindelse kan resultere i, at dine personlige data falder i forkerte hænder som hackere og regeringens spioner.

Et virtuelt privat netværk (VPN) udvider et privat netværk såsom en virksomheds interne netværk på tværs af et offentligt netværk såsom Internettet og derved gør det muligt for brugere at sende og modtage data på tværs af delte eller offentlige netværk, som om deres computerenheder var direkte forbundet til det private netværk.

Beskyt dine online-sessioner, personlige oplysninger og vigtige dokumenter fra hackere, afskærmningsdroppere, offentlige overvågningsprogrammer og mere med Privat internetadgang VPN: 2-års abonnement.

Få to års privat internetadgang surf på nettet anonymt og uden begrænsning nu i en begrænset periode med 63% rabat på Tecmint-tilbud.

Privat internetadgang VPN leverer mere end 3.310 servere i 25 lande og 31 regioner, krypterer data baseret på den kryptografisk sikre Blowfish CBC-algoritme og inkluderer SOCKS5-proxy.

Med privat internetadgang er de eneste gateways til det udvendige internet dem, du åbner. Det forhindrer datamining, så du kan gennemse anonymt, blokere annoncer, trackere og malware med den nye MACE-funktion.

Desuden forbinder privat internetadgang VPN øjeblikkeligt med installationsprogrammer med et enkelt klik, maskerer din placering med IP-tilsløring, tillader brug af 5 enheder samtidigt med ubegrænset båndbredde.

Det sikrer din identitet med flere lag af fortrolighed, omgår censurfiltre, så du er fri for geografiske begrænsninger, stopper trafik med en kill switch, hvis VPN-forbindelsen uventet afsluttes.

Bloker hackere, offentlige spioner og andre datatyve, selv når du har forbindelse til offentlig Wi-Fi, alt sammen takket være privat internetadgang. Få to års privat internetadgang i en begrænset periode med 63% rabat eller til så lavt som $ 59,95 på Tecmint-tilbud.