Få hurtig og fuldt krypteret VPNSikker: Livstidsabonnement


Med den stigende brug af Internettet i dag er cybertrusler blevet et presserende problem for computerbrugere, og surfing på nettet på en offentlig forbindelse kan resultere i, at dine personlige data falder i de forkerte hænder.

Et virtuelt privat netværk (VPN) er et netværk, der er bygget over et offentligt netværk såsom internet for at oprette forbindelse til et privat netværk, såsom en virksomheds interne netværk. En VPN er afgørende for at beskytte dine online-sessioner, personlige oplysninger og vigtige dokumenter fra hackere, afskærmningsdropper, offentlige overvågningsprogrammer og meget mere.

Få et pålideligt og fuldt krypteret internetsikkerhedshegn bragt til dig i The VPNSecure: Lifetime Abonnement på 94% på Tecmint Deals.

VPNSecure er en platformtjeneste, der er kompatibel med Windows-, Mac OS X-, Android-, iOS-, Linux-, DD-WRT-, Tomato-USB- og iOS- og Android-apps.

I denne aftale får du levetid på beskyttelse, så du kan udforske internettet bekymringsløst. Med HTTP Proxy plus Smart DNS-komponenten giver VPNSecure dig mulighed for at omgå irriterende geografiske begrænsninger på dine meget elskede streamingnetværk som Netflix, Hulu og mere, mens du er på arbejde eller forretningsrejser til steder rundt om i verden.

VPNSecure krypterer din onlinetrafik, giver dig mulighed for at vælge Data Cipher, skjuler din placering og IP-adresse, så hackere ikke kan lokalisere din maskine til at stjæle dine data. Det beskytter også mod DNS-lækagefixes, kill switches og så meget mere.

Derudover i modsætning til andre VPN-tjenester, der hævder, at de ikke logger din aktivitet, forsikrer VPNSecure stolt, at ZERO logs er optaget, understøtter torrents, leverer ubegrænset båndbredde og inkluderer servere i 46+ lande og optælling. Desuden bruger den Stealth VPN til at gøre din VPN-trafik uigenkendelig.

Abonnement på VPNSecure betyder, at du har livstidsadgang til en VPN-tjeneste på tværs af platforme, som du kan stole på. Få det derfor i dag på 94% eller til så lave som $ 24,99 på Tecmint-tilbud.