Geary - En flot moderne e-mail-klient til Linux


Vil du prøve en ny e-mail-klient? Vil du have en enkel, brugervenlig klient til Ubuntu/Mint?

Geary er en gratis og open source e-mail-klient. Det er simpelt at opsætte og installere på få minutter, når du er færdig. Ingen grund til at tilføje ekstra funktioner eller tilføje ons til installation, det virker bare. Brugergrænsefladen er den nemmeste og enkleste at bruge.

  1. Geary understøtter alle populære e-mail-udbydere som f.eks. Gmail, Yahoo og Outlook. Geary fungerer også med enhver IMAP-konfiguration. At konfigurere Geary er hurtig og nem. Vælg bare din e-mail-udbyder, og skriv din e-mail-adresse og adgangskode, og det er det.
  2. Geary understøtter Desktop Notifications, så du aldrig går glip af en e-mail. Geary giver dig også en nem måde at søge på og organisere dine e-mails.
  3. Gearys brugergrænseflade er "moderne og ligetil". Det er let at navigere, fordi knapperne øverst har alt, hvad du nogensinde har brug for. Du behøver ikke engang at konfigurere brugergrænsefladen, den har alt.

Den seneste version af Geary er 0.11.1 tilføj nye funktioner som nye opdateringer af brugergrænsefladen og nye oversættelser til mange andre sprog. Geary tilføjer bedre support til mappe og søgning. Den nye version gør også en masse bug fixing fra tidligere versioner.

Sådan installeres Geary Email Client i Linux

Geary kan findes i Ubuntu eller Mint Repository, eller du kan installere fra kilden. Den bedste metode er at bruge Ubuntu Software Center eller Mint's Software Manager.

For at komme i gang skal du åbne Ubuntu Software Center eller Software Manger fra startmenuen Unity eller Mint. Når den er åben, skal du foretage en hurtig søgning efter "Geary" i søgefeltet og derefter klikke på installer.

Sådan installeres Geary fra kommandolinjen i Ubuntu eller Mint-type:

$ sudo apt install Geary 

Når Geary er installeret fra en af ovenstående metoder, vil du se, at det er i Unity eller Mint start-menuen. Åbn Geary, og vælg din tjenesteudbyder, e-mail-adresse og adgangskode. Det er din færdige installation af Geary.

Hvis du bruger Andet og ikke kender dine serveroplysninger, skal du kontakte din tjenesteudbyder. Når du har indtastet din tjenesteudbyder, navn, e-mail-adresse og adgangskode, er du færdig.

Fjern eller afinstaller Geary Email Client

For at fjerne Geary skal du åbne og vælge Geary fra Software Center og derefter klikke på Fjern. For at fjerne Geary fra kommandolinjen skal du bare køre:

$ sudo apt purge geary

Konklusion

Geary er nem at bruge og installere e-mail-klient. Geary har kun de grundlæggende funktioner, du nogensinde har brug for. Enhver ikke-teknisk eller teknisk kyndig person kan konfigurere og installere det med lethed. Den ligefremme brugergrænseflade gør det nemt at sende, læse og organisere din e-mail.

Brugere af Google og Yahoo: Når du konfigurerer Geary med Gmail eller Yahoo, beder den dig om at slå "mindre sikker app" til. Følg nedenstående link for at aktivere denne funktion:

  1. Gmail: https://www.google.com/settings/security/lesssecureapps
  2. Yahoo: https://login.yahoo.com/account/security

Der er også en kendt fejl med google 2-trins godkendelse. Hvis du deaktiverer totrinsgodkendelse, har du ingen problemer.

Problemer med at fjerne e-mail-konto: Hvis du ikke kan fjerne din e-mail-adresse fra geary, skal du bare skrive:

$ rm -rvf ~./local/share/geary/<email address>>

Geary-websted: https://wiki.gnome.org/Apps/Geary